replica oakley sunglassesfake oakley sunglassesoakley sunglasses outletFake Oakley SunglassesFake Oakley Sunglassesreplica oakley sunglassesOakley Sunglasses OutletCheap Oakley Sunglassescheap jerseyscheap nike heelsFake Oakley Sunglassescheap Oakley Sunglassessac longchampDiscount Toms ShoesDiscount Oakley Sunglassescheap oakleysdiscount oakley sunglassesfake oakley sunglassescheap oakley sunglassestoms shoespas cher sacs longchampadidas jeremy scottCheap Jerseys USA Salejeremy scott shoescheap oakley sunglasseswholesale sunglassesjeremy scott shoesadidas jeremy scott


Posts Tagged ‘As ti tut not padu?!’

Jurij Zrnec – Video

ponedeljek, maj 2nd, 2011
Jurij oziroma tudi Jure Zrnec je znan po svojih hudomušnih, humorističnih in ciničnih skečih. Večino jih je prikazal v okviru oddaje As ti tut not padu?!, nekaj pa tudi na Viktorjih, kjer smo Jurijevi slavi že govorili. Juretovi skeči so bili vezani na več kategorij, tako je, na primer, predstavil celo vrsto poklicev na zanj značilen ironičen način - od smetarja, zdravnika, manekena do varnostnika, mestnega redarja, taksista, kuharja ... Na Viktorjih je zaslovel predvsem z odlično imitacijo smučarskega skakalca, manekena Jurija Bradača, z imitacijo svetovno znanih filmov - Gospodar prstana, Gora Brokeback in James Bond, refleksijo atletskega spopada med Jolando Čeplak in Mario Mutolo, afro pesmijo Lejga unga tamle gre ipd. Zrnec je snemal tudi za TV oglase, zelo znani so zlasti Hervisovi in SiMobilovi. Večina skečev je danes dostopna tudi na spletu. VIDEO:

Jurij Zrnec

petek, februar 4th, 2011
Jurij Zrnec je slovenski TV voditelj, igralec in tudi režiser. Rodil se je 25. marca leta 1978. Viktorji in Jurij Zrnec Jurij se je širšemu občinstvu predstavil kot voditelj prireditve Viktorji 2003, kjer je popolnoma zasenčil sovoditeljico Tjašo Železnik in navdušil slovenske TV gledalce. Viktorje je Jurij vodil tudi kasneje, leta 2007, ko so jih podeljevali za medijske dosežke v letu 2006. Tudi takrat uspeh ni izostal. Naša Mala Klinika: Jurij Zrnec kot dr. Muc Tako prvi kot drugi viktorji so bili za Jurija Zrneca "usodni". Po prvih je dobil vlogo dr. Muca v kasneje najbolj priljubljeni mladinski TV seriji Naša Mala Klinika.  V humoristični nanizanki je sodeloval vsa leta, od leta 2004 do 2007 in si skupaj s sodelavci prislužil 4 nagrade viktor. As Ti Tut Not Padu: Jurij Zrnec po Viktorjih 2006 Ko so TV nadaljevanko Naša mala klinika nehali snemati in ko je Jurij ponovno navdušil kot voditelj Viktorjev, se je POP TV odločil, da mu skupaj z Ladom Bizovičarjem ponudi vodenje TV oddaje As ti tut not padu?!. Posneli so 69 oddaj in dobili tudi 4 viktorje, med drugim viktorja za najboljšo TV-oddajo (2008). Garfield: Jurij Zrnec posodi glas animiranemu liku Jurij se je preizkusil tudi kot sinhronizator priljubljenih dveh delov filma Garfield in Garfield 2. Obakrat se je izkazal, ohranil kvaliteto filma oziroma ga še izboljšal. 5moških.com: Jurij Zrnec kot režiser Prav poseben uspeh je bila gledališka predstava 5moških.com, ki jo je režiral kdo drug kot Jurij Zrenc. Predstavo si je ogledalo več kot 190.000 gledalcev in doživela 369 ponovitev. Nazadnje je bila odigrana pred razprodano Halo Tivoli in tako postala najuspešnejša predstava v slovenski gledališki zgodovini. Gremo mi po svoje: Vesna za Jurija Zrneca Sedaj je že jasno, film Gremo mi po svoje je najbolje gledan slovenski film, zagotovo pa ima veliko zaslug tudi Jurij Zrnec, ime, ki že samo ob omembi privabi na tisoče gledalcev. Poleg tega pa je prepričala tudi njegova igra, kar je potrdil nagrada slovenskega filmskega festivala Vesna.

Blog - NajBlog.siImenik | Glasuj zame

© 2010 Najblog.si