replica oakley sunglassesfake oakley sunglassesoakley sunglasses outletFake Oakley SunglassesFake Oakley Sunglassesreplica oakley sunglassesOakley Sunglasses OutletCheap Oakley Sunglassescheap jerseyscheap nike heelsFake Oakley Sunglassescheap Oakley Sunglassessac longchampDiscount Toms ShoesDiscount Oakley Sunglassescheap oakleysdiscount oakley sunglassesfake oakley sunglassescheap oakley sunglassestoms shoespas cher sacs longchampadidas jeremy scottCheap Jerseys USA Salejeremy scott shoescheap oakley sunglasseswholesale sunglassesjeremy scott shoesadidas jeremy scott


Posts Tagged ‘Gremo mi po svoje’

Jurij Zrnec v najbolje gledanem filmu

torek, februar 15th, 2011
Sedaj je jasno, da je film Gremo mi po svoje najbolje gledan slovenski film od časa osamosvojitve dalje. Le malo še manjka, pa ga bo videl 200.000 gledalec. Najbrž ni potrebno razlagati, v kakšni povezavi s filmom je slavni Jurij Zrnec. Jurij Zrnec igra vlogo resnega starešine, za to je tudi dobil nagrado Vesna za najboljšo moško vlogo. Jurij je na film opozoril še pred začetkom predvajanja z besedami, ki jih je podal številnim medijem, da bo ta film nekoč tako uspešen kot Kekec. Gotovo je, pa tudi Jurijev lik starešine se nam bo še dolgo vtisnil v spomin. In še enkrat se je izkazalo, Jurij Zrnec ni le odličen igralec, vendar tudi več kot le spoštovano ime, saj sem prepričan, da je veliko število gledalcev prišlo ravno zaradi velikega napisa na billboardih in v člankih: "V glavni vlogo JURIJ ZRNEC".

Jurij Zrnec

petek, februar 4th, 2011
Jurij Zrnec je slovenski TV voditelj, igralec in tudi režiser. Rodil se je 25. marca leta 1978. Viktorji in Jurij Zrnec Jurij se je širšemu občinstvu predstavil kot voditelj prireditve Viktorji 2003, kjer je popolnoma zasenčil sovoditeljico Tjašo Železnik in navdušil slovenske TV gledalce. Viktorje je Jurij vodil tudi kasneje, leta 2007, ko so jih podeljevali za medijske dosežke v letu 2006. Tudi takrat uspeh ni izostal. Naša Mala Klinika: Jurij Zrnec kot dr. Muc Tako prvi kot drugi viktorji so bili za Jurija Zrneca "usodni". Po prvih je dobil vlogo dr. Muca v kasneje najbolj priljubljeni mladinski TV seriji Naša Mala Klinika.  V humoristični nanizanki je sodeloval vsa leta, od leta 2004 do 2007 in si skupaj s sodelavci prislužil 4 nagrade viktor. As Ti Tut Not Padu: Jurij Zrnec po Viktorjih 2006 Ko so TV nadaljevanko Naša mala klinika nehali snemati in ko je Jurij ponovno navdušil kot voditelj Viktorjev, se je POP TV odločil, da mu skupaj z Ladom Bizovičarjem ponudi vodenje TV oddaje As ti tut not padu?!. Posneli so 69 oddaj in dobili tudi 4 viktorje, med drugim viktorja za najboljšo TV-oddajo (2008). Garfield: Jurij Zrnec posodi glas animiranemu liku Jurij se je preizkusil tudi kot sinhronizator priljubljenih dveh delov filma Garfield in Garfield 2. Obakrat se je izkazal, ohranil kvaliteto filma oziroma ga še izboljšal. 5moških.com: Jurij Zrnec kot režiser Prav poseben uspeh je bila gledališka predstava 5moških.com, ki jo je režiral kdo drug kot Jurij Zrenc. Predstavo si je ogledalo več kot 190.000 gledalcev in doživela 369 ponovitev. Nazadnje je bila odigrana pred razprodano Halo Tivoli in tako postala najuspešnejša predstava v slovenski gledališki zgodovini. Gremo mi po svoje: Vesna za Jurija Zrneca Sedaj je že jasno, film Gremo mi po svoje je najbolje gledan slovenski film, zagotovo pa ima veliko zaslug tudi Jurij Zrnec, ime, ki že samo ob omembi privabi na tisoče gledalcev. Poleg tega pa je prepričala tudi njegova igra, kar je potrdil nagrada slovenskega filmskega festivala Vesna.

Blog - NajBlog.siImenik | Glasuj zame

© 2010 Najblog.si